Afriex

Afriex

Created using Figma
Afriex is a multi-currency app to send and receive money from anywhere in the world. Afriex is a money sending platform powered by Cryptocurrency, that allows you to make instant and affordable money transfers abroad or at home. With Afriex you can send money between the U.S., Nigeria, Ghanan, Kenya, and Canada. Or easily send money from a debit card to a bank account or other Afriex user.
To be announced
追加の詳細
カテゴリー
プラットフォーム

約 Afriex

Afriex is a global payment company that makes it easy to send and receive money internationally. We work with payment partners around the world to enable fast, easy and affordable transactions. 

In the beginning, Afriex was a bitcoin exchange. After noticing that many of our customers were using bitcoin to send money to other people (instead of buying and holding), we decided to just directly solve the pain point by building a remittance platform powered by blockchain technology.

Our long term goal is to build a truly global bank that enables people to send any currency to anyone anywhere both in fiat and crypto.

At Afriex, we’re working to build a payment experience that's simple, delightful and fast. People are the most important part of what we do. From our customers to our team members we're a growing family that believes in redefining traditional banking alternatives and making wealth universally accessible for all.

Afriex チーム

検証済み 0%

注意。確認されていないメンバーは実際にチームのメンバーではないというリスクがあります

44 ICOs

$6 907 475

Tope Alabi
CO-FOUNDER
未確認
Obirije John
CO-FOUNDER
未確認
Ahiwe Onyebuchi Vale...
SOFTWARE ENGINEER
未確認
Gayle Were
MARKETING INTERN
未確認
Gamelia Johnson
GROWTH & OPERATIONS
未確認

Afriex 最後のニュース

  • 情報の更新には時差がある可能性があるため、各ICOプロジェクトに関する正確な情報は、公式Webサイトまたはその他の通信チャネルを通じて検証する必要があります。
  • この情報は、ICO資金への投資に関する提案やアドバイスではありません。関連情報を自分で徹底的に調査し、ICOの参加を決定してください。
  • このコンテンツに関して修正すべき問題や問題があると思われる場合、またはご自身のICOプロジェクトをリストに載せたい場合は、電子メールでご連絡ください。
免責事項とリスクに関する警告をお読みください。 免責事項とリスクの警告を表示します。
    

免責事項&リスクの警告     

このオファーは、オファーと他の一般に公開されている情報によってのみ提供される情報に基づいています。トークンの販売または交換のイベントは、ICOholderとは全く無関係であり、ICOholderはそれに関与していません(技術サポートやプロモーションを含む)。 ICOholderとの関係がない人物からのトークンの売り上げは、顧客が全体のトークンセクター内で行われている活動を追跡するのを助けるためにのみ表示されます。この情報は、あなたが頼りにするべきアドバイスにはなりません。弊社サイトのコンテンツに基づいて、行動を取る、または控える前に、プロフェッショナルまたはスペシャリストの助言を得るか、またはお客様のデューデリジェンスを実施する必要があります。トークンの取得に関してコントリビュータによって入力された条件は、トークンの発行者とトークンの発行者であり、ICOholderはそのようなトークンの販売者ではありません。 ICOholderは、トークンの販売に関して第三者が行ったいかなる表明についても法的責任を負いません。また、契約違反の申し立ては、ここに記載されたトークン発行会社に対して直接行われなければなりません。     

このトークン販売の性質、妥当性または合法性について懸念がある場合は、 info@icoholder.com までご連絡ください。あなたの懸念事項に関する詳細情報と一緒に。