Talk Bubble

Talk Bubble

Created using Figma
In today's world, social media platforms have become an integral part of our lives. However, these platforms often make it difficult for users to establish real connections with each other and lower the quality of content. This is where Talk Bubble comes in.

Talk Bubble is a social media platform where users can establish real connections, find inspiration, and freely share their ideas. It provides a space where users can create their own communities, discover exclusive content, and engage with others. But what sets Talk Bubble apart from other platforms is its point earning system and token conversion feature.
1.sale
jul., 2024
jul., 2024
0% completou
Fundos arrecadados - sem dados
objetivo 550 000.00 USD
upcoming
Detalhes do token
Ticker
TABU
Oferta total
1000000000
Distribuição de Token
Pre-Sale - 30%
System development - 10%
TalkBubble Airdrops - 5%
Partners - 5%
Team - 5%
Stock exchange listings etc. - 45%
Moedas Aceitas
TRX, BNB, USDT, BUSD
Contribuição mínima
50
USDT
Detalhes da Companhia
País registrado
Türkiye
detalhes adicionais
Plataforma
BNB
Whitelist
sim , de Jan 2, 2002 até Dec 31, 2026

Sobre Talk Bubble

Günümüz dünyasında sosyal medya platformları hayatımızın bir parçası haline geldi. Ancak bu platformlar çoğu zaman kullanıcıların gerçek parçalarını ayarlamasını zorlaştırıyor ve içeriği düşürüyor. Talk Bubble'ın devreye girdiği yerdedir.

Talk Bubble, kullanıcıların gerçek kullanabileceği, ilham alabileceği ve özgürce paylaşabileceği bir sosyal medya platformudur. Kullanıcıların kendi topluluklarını oluşturabilecekleri, özel içerikleri keşfedebilecekleri ve başkalarıyla etkileşim kurabilecekleri bir alan sağlar. Ancak Talk Bubble'ı diğer platformlardan ayıran şey, puan kazanma sistemi ve token dönüştürme özelliğidir.

Talk Bubble'da her etkileşimin belirlediği miktarda puan kazandırır. Bu etkileşimler gönderi oluşturmayı, yorum yapmayı, beğeni almayı ve hatta bölüm oluşturmayı içerir. Kazanılan puanlar belirli bir süre sonra platformun kendi kripto para birimine veya tokenına dönüştürülebilir. Bu, platforma daha fazla katılmaya teşvik eder ve katılmalarını sağlar.

Talk Bubble bir sosyal medya platformundan daha fazlasıdır. Kullanıcıların gerçek hayatta kurabileceği, ilham alabileceği, özgürce paylaşabileceği bir evren sunuyor. Aynı zamanda kullanıcı geçişini teşvik ederek sistemleri daha canlı ve etkileşimli hale getirir. Talk Bubble, sosyal medyanın gücünü yeniden tanımlıyor ve kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor.

Gerçek parçalamayı, ilham bulmayı ve fikirlerinizi özgürce paylaşmak istiyorsanız bugün Talk Bubble'ı keşfetmeye başlayın. Sosyal medyanın yeni evreninde yerinizi alın, etkileşimli olarak paylaşılan bir parça olun!

Bu içerik Talk Bubble'ın özellikleri, kullanıcı deneyimi ve benzersizliğini vurgulamak için tasarlanmıştır. İhtiyaçlarınıza göre çözülebilir.

% name% Roadmap

  • 01.06.2024

  • In today's world, social media platforms have become an integral part of our lives. However, these platforms often make it difficult for users to establish real connections with each other and lower the quality of content. This is where Talk Bubble comes in.

    Talk Bubble is a social media platform where users can establish real connections, find inspiration, and freely share their ideas. It provides a space where users can create their own communities, discover exclusive content, and engage with others. But what sets Talk Bubble apart from other platforms is its point earning system and token conversion feature.

Talk Bubble Equipe

Verificado 0%

Atenção. Existe o risco de os membros não verificados não serem realmente membros da equipe

Coşkun Hisar
türkiye
não verificado
Soner
turkiye
não verificado
  • Como pode haver diferenças de horário nas atualizações de informações, informações precisas sobre cada projeto da OIC devem ser verificadas por meio de seu site oficial ou de outros canais de comunicação.
  • Esta informação não é uma sugestão ou conselho para investir no financiamento da OIC. Por favor, investigue completamente as informações relevantes e decida sobre a participação da OIC.
  • Se você acha que há problemas ou problemas a serem corrigidos neste conteúdo, ou se gostaria de enviar seu próprio projeto da OIC para ser listado, envie-nos um e-mail. um>
Leia o aviso e o aviso de risco. Mostrar aviso legal e aviso de risco.