TOKEN 2049

Hong Kong , Hong Kong

About TOKEN 2049

TOKEN2049 brings together the leading voices in the crypto sphere, providing attendees with the opportunity to learn from the pioneers, the early believers, and highly influential and established opinion leaders, who play an instrumental role in shaping the token ecosystem.

TOKEN2049 organizes the premier crypto event in Asia annually in Hong Kong, where founders and C-level executives of the leading crypto companies share their view on the market. We shine a light on the global developments of this new asset class, while taking a unique and widening perspective on the token economy and its vast opportunities.

Meet the pioneers, the early believers, highly influential and established opinion leaders. TOKEN2049 brings together the global crypto industry in Asia, uniting entrepreneurs, investors, developers, industry enthusiasts and global media for two productive and insightful networking days.

Speakers

MUNEEB ALI
Co-Founder and CEO Blockstack
Dovey Wan
Founding Partner Primitive Ventures
Justin Sun
Founder and CEO Tron
Ryan Selkis
Co-Founder and CEO Messari
Kyle Samani
Managing Partner Multicoin Capital
Sam Bankman-Fried
Co-Founder and CEO FTX and Alameda Research
View More (40)
Jennifer Ilkiw
Vice President and Head of APAC ICE / Bakkt
Willy Woo
Partner Adaptive Capital
Steve Waterhouse
Co-Founder and CEO Orchid
Rae Deng
Founding Partner Du Capital
Tiantian Kullander
Partner Amber Group
Dawn Song
Co-Founder and CEO Oasis Labs
PASCAL GAUTHIER
CEO Ledger
Robert Leshner
Founder Compound
Ben Chan
CTO BitGo
Jason Choi
Founder The Blockcrunch Podcast
Cindy Leow
Co-Founder 256 Capital Partners
Henri Arslanian
Partner, Global Crypto Leader PwC
MAX KORDEK
Co-Founder and CEO Lisk
Rene Reinsberg
Co-Founder Celo
Dmitry Kalichkin
Co-Founder and CIO Cryptolab Algorithmic
Jehan Chu
Managing Partner Kenetic
Kayvon Pirestani
Head of APAC Institutional Coverage Coinbase
Rafael Schultze-Kraft
Co-Founder and CTO Glassnode
Zac Prince
CEO BlockFi
Kelvin Koh
CIO Spartan Capital
Anatoly Yakovenko
CEO Solana
Matt Spoke
CEO The Open Application Network
Michael Shaulov
CEO Fireblocks
Bonnie Cheung
Partner 500 Startups

2 ICO

$26 954 906

Kris Marszalek
CEO Crypto.com
Lasse Clausen
Founding Partner 1kx
Alexandre Kech
Co-Founder and CEO Onchain Custodian
Michael Moro
CEO Genesis Global Trading
PHILLIP GILLESPIE
CEO B2C2 Japan
Steven Russolillo
Global Markets Reporter The Wall Street Journal
Jack O'Holleran
Co-Founder and CEO Skale Network
Taiyang Zhang
Founder Ren, KeeperDAO
Will Peets
CIO 100 Acre Ventures
Dr. Ben Goertzel
CEO and Chief Scientist SingularityNET
Mance Harmon
Co-Founder and CEO Hedera Hashgraph
Justin Sun
Founder and CEO Tron
Jimmy Song
Bitcoin Core Contributor Bitcoin
BILL BARHYDT
CEO and Founder Abra
Su Zhu
CEO/CIO Three Arrows Capital
Martin Koppelmann
Co-Founder and CEO Gnosis

Partners

Circle
Etoro
ABRA
Paxos
Hedera Hashgraph
OSL
View More (6)

Agenda

Wed Oct 07

9:45 AM- 10:00 AM ( 15 Min )
Welcome to TOKEN2049

10:00 AM- 10:30 AM ( 30 Min )
Keynote

10:30 AM- 11:10 AM ( 40 Min )
The Future of Crypto Exchanges

11:10 AM- 11:50 AM ( 40 Min )
Insights Across the Asian Crypto Landscape

11:50 AM- 12:30 PM ( 40 Min )
The Institutionalization of Crypto Markets

12:30 PM- 2:00 PM ( 1 Hour, 30 Min )
Lunch Break

2:00 PM- 2:40 PM ( 40 Min )
DeFi: The New World of Open Finance

2:40 PM- 3:20 PM ( 40 Min )
Internet Privacy in the age of Surveillance Capitalism

3:20 PM- 4:00 PM ( 40 Min )
On-Chain Analysts: What Is Really Happening On The Blockchain

4:00 PM- 4:20 PM ( 20 Min )
Networking Break with Canapés

4:20 PM- 4:40 PM ( 20 Min )
Keynote

4:40 PM- 5:20 PM ( 40 Min )
Navigating Crypto as a Venture Fund

5:20 PM- 6:00 PM ( 40 Min )
Building Financial Rails Around Crypto

6:00 PM- 6:05 PM ( 5 Min )
Closing Remarks

Thu Oct 08

7:30 AM- 9:45 AM ( 2 Hours, 15 Min )
Registration and Continental Breakfast

9:45 AM- 10:00 AM ( 15 Min )
Kickoff Day 2

10:00 AM- 10:40 AM ( 40 Min )
Custody of Digital Assets

10:40 AM- 11:25 AM ( 45 Min )
The Role of Stablecoins: Bridging Fiat and Crypto

11:25 AM- 11:45 AM ( 20 Min )
Keynote

11:45 AM- 12:30 PM ( 45 Min )
Building Web 3.0

12:30 PM- 2:00 PM ( 1 Hour, 30 Min )
Lunch Break

2:00 PM- 2:40 PM ( 40 Min )
Regulatory Advances in Crypto

2:40 PM- 3:00 PM ( 20 Min )
Trade Finance and Lending in the Crypto Age

3:00 PM- 3:40 PM ( 40 Min )
Crypto Quant Hedge Funds: Generating Alpha in Crypto

3:40 PM- 4:00 PM ( 20 Min )
Bitcoin Through a Global Macro Lens

4:00 PM- 4:20 PM ( 20 Min )
Networking Break with Canapés

4:20 PM- 4:40 PM ( 20 Min )
Keynote

4:40 PM- 5:20 PM ( 40 Min )
Miners’ Roundtable: Implications of the Bitcoin halving

5:20 PM- 6:00 PM ( 40 Min )
The 2020s: The Decade Ahead for Bitcoin

6:00 PM- 6:05 PM ( 5 Min )
Closing Remarks

Medium+

Start:
Oct 7, 2020, 7:30 AM , HKT (UTC +8)
End:
Oct 8, 2020, 11:50 PM , HKT (UTC +8)
Venue:
KERRY HOTEL
Planning an ICO? We can help with a wide range of support for all stages of your ICO