Invest Asia

Singapore , Singapore

About Invest Asia

CoinDesk is thrilled to be returning as a partner to TechXLR8 Asia by co-locating Consensus: Asia with 5G Asia, IoT World Asia, NV&SDN, the AI Summit and Project Kairos Asia September 11-12, 2019 at the Marina Bay Sands Convention Center. With a dynamic expo floor, taking CoinDesk Live on the road and enhanced networking opportunities, Consensus: Asia will further explore the relationship between connected innovations and blockchain technology and crypto assets.

Speakers

Qi Chai
CEO / Co-Founder IoTeX Network
Shaun Djie
Co-Founder / COO Digix Global
Andy Ji
Co-Founder Ontology
Paul Kittiwongsunthorn
CDO Tenx
Do Kwon
Co-Founder Terra
Hoe Lon Leng
Co-Founder CORA Network
View More (9)
Antony Lewis
Director of Digital Assets R3
Loi Luu
CEO & Co-Founder Kyber Network
David Paul
The Honorable Minister Republic of the Marshall Islands
Ramesh Ramadoss
Co-Chair IEEE Blockchain Initiative
Stephen Tse
Found & CEO Harmony
Long Vuong
Reuben Yap
Chief Operating Officer ZCoin
Ge Yuesheng
CEO Matrixport
Li Zhang
President Canaan Creative

Agenda


Wed Sep 11
8:00 AM
8:00 AM - 7:00 PM ( 11 Hours )
Registration
8:25 AM
8:25 AM - 8:30 AM ( 5 Min )
Welcome & Opening Remarks
8:30 AM
8:30 AM - 9:00 AM ( 30 Min )
General Session
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM ( 30 Min )
General Session
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM ( 30 Min )
General Session
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM ( 1 Hour )
Networking Break
11:00 AM
11:00 AM - 11:30 AM ( 30 Min )
General Session
11:30 AM
11:30 AM - 12:00 PM ( 30 Min )
General Session
12:00 PM
12:00 PM - 12:30 PM ( 30 Min )
General Session
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM ( 30 Min )
General Session
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM ( 1 Hour )
Lunch
2:00 PM
2:00 PM - 2:30 PM ( 30 Min )
General Session
2:30 PM
2:30 PM - 3:00 PM ( 30 Min )
General Session
3:00 PM
3:00 PM - 3:30 PM ( 30 Min )
General Session
3:30 PM
3:30 PM - 4:30 PM ( 1 Hour )
Networking Break
4:30 PM
4:30 PM - 5:00 PM ( 30 Min )
General Session
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM ( 30 Min )
General Session
5:30 PM
5:30 PM - 6:00 PM ( 30 Min )
General Session

Thu Sep 12
8:00 AM
8:00 AM - 5:00 PM ( 9 Hours )
Registration
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM ( 30 Min )
General Session
10:00 AM
10:00 AM - 10:30 AM ( 30 Min )
General Session
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM ( 1 Hour )
Networking Break
11:30 AM
11:30 AM - 12:00 PM ( 30 Min )
General Session
12:00 PM
12:00 PM - 12:30 PM ( 30 Min )
General Session
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM ( 30 Min )
General Session
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM ( 1 Hour )
Lunch
2:30 PM
2:30 PM - 3:00 PM ( 30 Min )
General Session
3:00 PM
3:00 PM - 3:30 PM ( 30 Min )
General Session
3:30 PM
3:30 PM - 4:00 PM ( 30 Min )
Networking Break
4:00 PM
4:00 PM - 4:30 PM ( 30 Min )
General Session
4:30 PM
4:30 PM - 5:00 PM ( 30 Min )
General Session
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM ( 30 Min )
General Session

High

Start:
Sep 11, 2019, 8:00 AM , SGT (UTC +8)
End:
Sep 12, 2019, 5:30 PM , SGT (UTC +8)
Location:
map
Planning an ICO? We can help with a wide range of support for all stages of your ICO