Blockchain fra A-Å med Blockchangers

Trondheim , Norway

О проекте Blockchain fra A-Å med Blockchangers

Andre utgave av F3 FintechAcademy er her! Denne gangen kan du lære om Blockchain fra A-Å med Blockchangers, Nordens ledene konsulenthus inne blokkjede-teknologien.
Jon Ramvi, Grunder & CEO av Blockhangers, ble nylig ble kåret til 40 under 40 av Kapital, og er anerkjent som «gudfaren» innen domenet.
Blockhangers har finger med i spillet i ganske så mange av de mest spennende Blockchain-prosjektene i Norge, og på kundelisten finner man selskaper som NTNU, OBOS, Statkraft, Storebrand, PWC, DNB, Innovasjon Norge, Datatilsynet m. fler. Blockchangers organiserer også Nord Europas største konferanse blokkjede-konferanse, Oslo Blockchain Day, og vi vil også få høre siste nytt fra konferansen om hva som skjer i det globale blokkjede-landskapet.
I tillegg kommer Mats Broden, CEO av Embedded Nano Europe, en ledene aktører innen kommersialisering av nanoteknologi, og de vil gi en forsmak på hva som skjer på International Nano Student Conference som i år organiseres av nano-studentene på NTNU i August. Embedded Nano vil presenter hvordan blokkjede og kryptovaluta kan brukes for kommersialisering av nanoteknologi og skape nye forretningsmodeller som digital opplevelser ved å integrere nanoteknologi i fysiske objekter.
Dessuten kommer Nikolai Gobel fra Kaupang Krypto, Kim Borgen fra Dexternal og Simen Ringdahl fra International Nano Student Conference! 

Program 
13.30: Dørene åpner 
14.00: Blockchain, fra A-Å Jon Ramvi, CEO, Blockchangers
14.45: Siste nytt fra Oslo Blockchain Day 
15:00: Blockchain og kryptovaluta i en nanoverden, Mats Broden, CEO, Embedded Nano Europa
15:20: Kaupang - ett år som Blockchain start-up, Nikolai Gobel, CEO, Kaupang Krypto
15:30: Desentralisert exchange på Ethereum blokkjeden med ordrebok og cross-chain interoperabilitet, Kim Borgen, CEO, Dexternal 
15:40: International Nano Student Conference, Simen Ringdahl, Conference Leader, INSC

High

Начало:
24 мая 2018 г., 13:30 , CET (UTC +1)
Конец:
24 мая 2018 г., 16:00 , CET (UTC +1)
Место нахождения:
map