FiNext Conference

Dubai , United Arab Emirates

About FiNext Conference

Join MENA & APAC’s one of the biggest Fintech events in February 2022. Network – Learn – Celebrate!

Speakers

Mark Homeier
CEO of Maxonrow
Aamena Khan
PwC Middle East’s Financial Services People & Organisation Leader
Nathan McFarlane
Founder and CEO of Overseas Filipino
Pablo F. Alonso Caprile
Group CFO at iCare Benefits
Atul Monga
[email protected] | Fintech Entrepreneur | ex-Investment Banker
Aman Dhall
Founder of CommsCredible

Agenda

2 February, 2022 Wednesday

Registrations (Snacks and Morning Coffee) 08:00 AM to 08:45 AM45 MIN

Opening Remarks by Conference Chair Opening Remarks by Conference Chair 8:45 AM to 9:00 AM 15 MIN

Embedded Finance & Banking As a Service 09:00 AM to 9:30AM 30 MIN

Future Of Financial Services With AI, ML and Fintech 09:30 AM to 10:00AM 30 MIN

Spend Management, and it's role in the future of Fintech 10:00 AM to 10:30AM 30 MIN

Fintech & Banking – Bridging the Divide 10:30 AM to 11:10 AM 40 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 11:10 AM to 11:20 AM 10 MIN

Breakfast & Networking 11:20 AM to 11:45 AM 25 MIN

Panel Discussion Driving New Efficiencies in the Financial Sector Using Blockchain Technology 11:45 AM to 12:25 PM 40 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 12:25 PM to 12:35 PM 10 MIN

How Blockchain WIll Reshape Capital Markets 12:35 PM to 01:05 PM

Lunch 1:05 PM to 2:00 PM 55 MIN

Digital Assets Going Mainstream 2:00 PM to 02:30 PM 30 MIN

Development of Long-term Finance and Risk Management 02:30 PM to 03:00 PM 30 MIN

Cybersecurity, Cybercompliance, and the Future of Money 03:00 PM to 03:30 PM 30 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 03:30 PM to 03:40 PM 10 MIN

Open & Connected Banking: The Future of Financial Innovation? 03:40 PM to 04:10 PM30 MIN

Evening Snacks 04:10 PM to 04:40 PM30 MIN

Panel Discussion VC Panel: Investment and Latest Innovations in FinTech 04:40 PM to 05:10 PM 30 MIN

Panel Startup Pitch 05:10 PM to 06:00 PM 50 MIN

Conference close for the day 6:00 PM Onwards

3 February, 2022 Thurday
Registrations (Snacks and Morning Coffee) 08:00 AM to 08:45 AM 45 MIN

Opening Remarks by Conference Chair 8:45 AM to 9:00 AM 15 MIN

Stand-alone : Principles for Digital Financial Inclusion 09:00 AM to 9:30AM 30 MIN

Innovation in WealthTech 09:30 AM to 10:00AM 30 MIN

Panel Discussion : Impact Investment Funds - A successful path to creating a profitable and sustainable investment in our future? 10:00 AM to 10:30AM 30 MIN

Panel Discussion Women in Fintech 10:30 AM to 11:10 AM 40 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 11:10 AM to 11:20 AM 10 MIN

Breakfast & Networking 11:20 AM to 11:55 AM 35 MIN

Stand-alone : Transformation Of International Payments 11:55 AM to 12:25 PM 30 MIN

Panel Discussion Digital Future of Finance 12:25 PM to 01:05 PM 40 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 01:05 PM to 01:15 PM 10 MIN

Lunch 1:15 PM to 2:00 PM 45 MIN

Panel Discussion Accelerating Digitalization in Islamic Banking 2:00 PM to 02:40 PM 40 MIN

Stand-alone : Regulation & Regtech - Moving Faster 02:40 PM to 03:10 PM 30 MIN

Stand-alone : Tackling Digital Banking's Compliance Challenges 03:10 PM to 03:40 PM 30 MIN

Panel Discussion : Digital innovation and entrepreneurship 03:40 PM to 04:20 PM 40 MIN

On Stage: Product/Service Showcase 04:20 PM to 04:30 PM 10 MIN

Evening Snacks 04:30 PM to 05:00 PM 30 MIN

Panel : Final three startup pitches 05:00 PM to 05:30 PM 30 MIN

Panel Discussion : VC Checklist for startup financing 05:30 PM to 06:00 PM30 MIN

Results : Startup Pitch Results 06:00 PM to 06:30 PM

Conference closure - Vote of thanks 6:30 PM Onwards

Medium

Start:
Feb 2, 2022, 8:00 AM , GST (UTC +4)
End:
Feb 3, 2022, 5:00 PM , GST (UTC +4)
Venue:
Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre
map