Waarom nu Bitcoin kopen een goed idee is

Waarom nu Bitcoin kopen een goed idee is

U hebt waarschijnlijk het gezegde gehoord dat verandering het enige constante is. Drie decennia geleden was de mobiele telefoon die constante. Maar het internet heeft het uiteindelijk opgevolgd. Vandaag is het duidelijk dat deze technologieën bijna elk aspect van het menselijk leven hebben veranderd. Deze innovaties hebben zelfs de manier veranderd waarop mensen met hun dierbaren omgaan. Maar alleen vermogende instellingen en individuen verdienden geld aan deze innovaties in hun begindagen. Momenteel is Bitcoin een andere constante. Het heeft ook geleid tot de noodsituatie van gedecentraliseerde financiering. Maar in tegenstelling tot zijn voorgangers, laat Bitcoin iedereen profiteren. Bezoek het bitcoin era om u aan te melden en te beginnen met het verhandelen van deze crypto-activa.

De huidige trends in de crypto-sector laten zien dat Bitcoin meer in petto heeft voor zijn gebruikers dan op het eerste gezicht lijkt. Mensen die vandaag Bitcoin kopen, kunnen daar meer voordeel uit halen dan mensen die in andere activa investeren. Hier is waarom het kopen van Bitcoin vandaag een goed idee is.

De snelheid waarmee Bitcoin wordt geaccepteerd creëert grootste investeringskans

Tussen 1990 en 2000 is het internet met 63% per jaar gegroeid. En dit maakte het tot de technologie met de snelste adoptiegraad in de geschiedenis. In 1997 telde de wereld 140 miljoen internetgebruikers. Momenteel is het aantal mensen dat Bitcoin gebruikt bijna even groot als het internet in 1997. Het groeitempo bedraagt echter 113% per jaar, waardoor het de toenamesnelheid van internet is verdubbeld. Deskundigen voorspellen dat Bitcoin in 2024 meer dan een miljard gebruikers zal kennen.

Bitcoinbezitters willen hun tokens niet verkopen

Zelfs met de wazige wereldwijde financiële vooruitzichten en de opflakkering van het COVID-19-virus zijn sommige beleggers en traders optimistisch op lange termijn. Het aanvoerpercentage dat in handen is van entiteiten met minder dan 10 $BTC is binnen vijf jaar gestegen van 5,1% tot 13,8%. Het percentage entiteiten met 100 tot 100k BTC daalde in diezelfde periode van 62,9% tot 49,8%.

Dergelijke statistieken tonen aan dat retailbeleggers een belang nemen in deze populaire cryptoactiva. En dit vermindert de kracht van de BTC walvissen.

Bitcoin creëert een gelijk speelveld

Oude instellingen zullen het niet leuk vinden, hetzelfde wat gebeurde met het internet. Maar Bitcoin staat hen niet toe iets te zeggen. In de jaren ’90 kon slechts 1% van de menselijke bevolking financieel profiteren van het spel. Helaas bleven beleggers die niet voldeden aan de AML/KYC-vragenlijst of geen accreditatie hadden, aan de zijlijn staan.

Maar anders dan het internet is Bitcoin een wereldwijd monetair netwerk. Het presenteert een geheel nieuw financieel systeem met een overdracht, waardeopslag en uitwisseling. Simpel gezegd, iedereen kan van een aantal van de voordelen profiteren.

Tegenwoordig kan iedereen zich registreren bij een digitaal platform als Oil Profits om Bitcoin te kopen en verkopen. Bovendien kan iedereen een fractie van dit virtuele bezit kopen.

Bitcoin egaliseert echter het speelveld, zodat gebruikers zich kunnen wagen aan handel en investeringen.

Bitcoin is een haven.

Het is geen geheim dat Bitcoin een voordeel heeft als eerste cryptomunt met waardeopslageigenschappen zoals die van goud. Daarom heeft Bitcoin aanzienlijke netwerkeffecten, met een levendige gemeenschap van mijnwerkers, gebruikers, ontwikkelaars, custodians en beurzen.

Op dit moment kan iedereen Bitcoin forken of kopiëren, omdat het een open-sourceproject is. Maar zelfs nadat er in de loop der jaren verschillende splitsingen zijn geweest, is Bitcoin een dominante cryptovaluta gebleven. Het heeft de grootste liquiditeit en marktkapitalisatie.

Slotopmerkingen

Bitcoin is zonder twijfel een innovatie die de wereld zal veranderen, vooral het financiële landschap. Deze virtuele valuta creëert een gelijk speelveld, waardoor iedereen met een computer of smartphone toegang heeft tot het internet en erin kan gaan handelen of beleggen. Als u meteen begint met het verhandelen van Bitcoin, kunt u een aanzienlijk rendement behalen als u uw tokens in de toekomst verkoopt. Neem niettemin de tijd om te leren hoe deze virtuele valuta werkt om een maximaal rendement uit uw investering te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Shares